Η εταιρεία

Τouchstone Snail

Η  Touchstone Snail, είναι μια ιδιωτική εγγεγραμμένη εταιρία στην Κύπρο όπου μέσα από  την  μακροχρόνια εμπειρία της που ξεπερνά τα 15 χρόνια, ασχολείται με την εκτροφή και εμπορία των σαλιγκαριών Helix Aspersa Muller. Ο κύριος  Ευάγγελος Ευαγγέλου, ο ιδρυτής της εταιρείας ασχολείται αποκλειστικά με την μελέτη και έρευνα των σαλιγκαριών από το 1989.Η εμπειρία αλλά και η συνεχής γνώση όλων αυτών των χρόνων στην Τοuchstone Snail έχουν εξασφαλίσει την παροχή εκσυγχρονισμένων και εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκή γνώση σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία έχουν εξασφαλίσει την δημιουργία μιας καινοτόμα μεθόδου εκτροφής σαλιγκαριών, την  «μέθοδο της κουρτίνας». Η μέθοδος αυτή αποφέρει σε μία μονάδα 1000 τ.μ. την ίδια παραγωγή όσο πέντε μονάδες εκτροφής σαλιγκαριών με την παραδοσιακή υποδομή. Η εταιρεία προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όσους επιθυμούν να επενδύσουν στην κερδοφόρα επιχείρηση εκτροφής σαλιγκαριών, σχετικά με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διαχείριση της μονάδας.

Η Touchstone Snail με στρατηγική που στοχεύει στη μέγιστη ικανοποίηση και εξυπηρέτηση των πελατών της, εφαρμόζει από το 2017 Σύστημα Διαχείρισης σύμφωνα με τα πρότυπα:


EN ISO 9001:2015. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για την Κατασκευή και Διαχείριση Μονάδων Εκτροφής και Εμπορίας Σαλιγκαριών.

 (Αρ. Πιστοποίησης 0217386063090) &

 EN ISO 22000:2018. Εκτροφή, Μεταποίηση, Συσκευασία και Διανομή σαλιγκαριών.  (Αρ. Πιστοποίησης 021775063090).

Οι  πιστοποιήσεις έγιναν από τους διεθνείς φορείς TÜV AUSTRIA HELLAS.

Σήμερα, η Touchstone Snail διατηρεί ένα αξιόλογο πελατολόγιο, όπου παρέχει τις συμβουλευτικές της υπηρεσίες και ταυτόχρονα εξασφαλίζει την διάθεση της παραγωγής. 

Τα σαλιγκάρια που εκτρέφει η εταιρεία  είναι άριστης ποιότητας και εκτρέφονται σε ένα φυσικό περιβάλλον στο οποίο εφαρμόζονται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής. Η επιτυχία της παραγωγής στηρίζεται στην τεχνογνωσία που διακατέχει η εταιρεία αλλά και στην φυτική τροφή που τρέφονται τα σαλιγκάρια, όπου είναι μια είναι ειδική φόρμουλα της εταιρείας.

 

για παραγγελίες στείλτε μας email στο info@touchstonesnail.com